Nytt medlemssystem - og betaling av kontingent
Vi har tatt overgang til idrettsforbundets nyutviklede medlemsadministrasjon: KlubbAdmin. Her er mange fordeler og noen ulemper i startfasen.
Styret har valgt å å forene all medlems-, arrangements- (f.eks ritt) og idrettsadministrering gjennom idrettsforbundets systemer. Les mer om fordelene med foreningen her: KlubbAdmin
 
Derfor sendes informasjon om betaling av medlemskontigent per epost til medlemmer. Denne sendes ut i disse dager. Der oppfordres dere som medlemmer til å gå logge dere inn på min idrett og hente ut betalingsopplysninger, registrere deg for online-betaling og betale.
 
Alle aktive (med foreldre) bør iallefall bruke min idrett, for det er også her lisenser betales og påmelding til ritt skjer.
 
Vi oppfordrer våre medlemmer til å gjøre dette. For det gjør det også enklere for oss at dere her selv oppdatere og endrer personopplysninger, f.eks tlfnr, epostadresse m.v. I tillegg kan man selv melde seg ut eller inn, melde seg på arrangement (løp, ritt, skirenn m.v). 
 
For de som ønsker det skriver vi ut faktura og legger i postkassa/sender pr post. Gi bare beskjed.
 
Familiemedlemskap
Alle som er registrert i én familie og som det er registrert epostadresse til vil få epost om medlemskontigent, men det holder selvsagt at én betaler - da vil det bli registrert i systemtet (kreditert) at alle har betalt.
 
Om spørsmål, ta kontakt med Synnøve/Duttá, tlf. 95803133, sjefsdutta@hotmail.com
 
Oppdatert 08.04.2014
Untitled Document