Årets første skirenn for barn 11.01.15 i Sirma lysløype
Oppmøte utenfor Sirma oppvekstsenter for påmelding og utlevering av startvester kl 11.00
I samarbeid med Telenor og Norges skiforbund arrangerer Sirma IL i år Telenor Skikarusell spsielt tilrettelagt for barn fra 2-12 (men vi tar gjerne i mot eldre ungdommer også)
 
Nå er årstiden for å satse på skisporten, også i Sirma!
Vi har mange unge spirer som gleder seg over å gå på ski i vår lysløype og vi ønsker derfor å  avholde skitreninger med skikarusell.
 
Vi prøver å holde ukentlige skitreninger for alle aldre i vår lysløype i Sirma.
I starten av året, i den mørkeste årstiden, satser vi på felles skitreninger på søndager. Meld fra om interesse til tlf 41264148 eller følg oss på facebook for oppdatert informasjon om dag og tidsrom, vi prøver så godt det lar seg gjøre å styre treningene til dager som passer best for deltakerne.
Vi kommer til å avholde 3 skirenn med tidtaking for barn i karusellen.
 
 
 
 

 Norges skiforbund skriver

Telenor Karusellen er Skiforbundets viktigste rekrutteringstiltak og blir i vinter arrangert for 9. gang. Telenor Karusellen favner alle grener.

NY REKORD

I tett samarbeid med Telenor skal vi gjennom Telenor Karusellen skape attraktive og spennende skirenn for barn i årsklassene opp til og med 12 år. Vinter 2013/14 var ca 540 klubber klare som arrangører og hadde fått tilsendt bl.a. premier til nesten 75 000 barn.

sesongen 2014/2015

Nå klargjøres det til ny sesong og vi kan love fine premier til alle deltakende barn. Da er det bare å krysse fingrene for at vi får en fin snøvinter over hele landet vinteren 2014/2015.

 

 
Oppdatert 28.04.2015
Untitled Document