Canal Digital støtter Sirma IL med kr 10.000,- til ny port til fotballbua
www.girtilbake.no
Sirma idrettslag fikk en gledelig e-post fra canal digital om at vi var en av de heldige klubbene som fikk utbetalt kr 10.000,- fra samfunnsprosjektet "Gir Tilbake" som er på jakt etter idrettslag med oppgraderingsbehov! Vår fotballbu får nå endelig en trygg port som blir levert og montert av fagmann denne gang.

Hva er Canal Digital Gir Tilbake?

Gir Tilbake er et samfunsprosjekt hvor vi ønsker å støtte prosjekter som bidrar til å heve kvaliteten i treningshverdagen til barn og ungdom. Det er her talentene fødes og samhørighet skapes, gjennom Gir Tilbake ønsker vi å gi dette best mulig vekstvilkår samtidig som vi ønsker å gi en annerkjennelse til frivillighetsarbeidet på grasrota.

Gir Tilbake er ett samfunnsprosjekt som har til formål å støtte tiltak innenfor breddeidretten hos de klubber og foreninger som har behov for ekstra midler. Vi deler ut prosjektmidler på opptil 10 000 kroner for tiltak rettet mot barn og ungdom innenfor breddeidretten. Alle landets organiserte klubber og foreninger kan søke om prosjektstøtte. Vi gjennomgår søknader og deler ut midler fortløpende i løpet av årets Tippeligasesong.

07.09.2015
Monica Balto
Untitled Document