Eirik A. Ravna, Sirma ILs nominerte unge ildsjel, får være med på tenninga av ungdoms OL-ilden 2016 i Alta
11.01.2016
Eirik A. Ravna, er en av mange ungdommer som ble nominert som årets ildsjel i Finnmark. Fem av dem ble plukket ut av Norges Idrettsforbund til fylkesfinalen. Fylkesvinneren ble Trygve Kjærland Olsen, Alta Turnforening Vi gratulerer !

I anledning Ungdoms OL på Lillehammer og i forbindelse med at det skal være en fakkelstafett, hvor den Olympiske ild skal tennes i Alta 11. januar, er Eirik tildelt det ærefulle oppdraget til å være en av deltakerne på fakkelstafetten

 

 

 

 

 

Her er vår nominasjonstekst:

Begrunnelse: Eirik er lagets desidert største ildsjel. Sine unge 15 år til tross så er han allerede inne på sitt tredje år som vår største loddselger hvor han har klart å selge unna i overkant av 80 % av idrettslagets årlige loddsalg. Hvorfor? Fordi han vil det !  Han liker å selge lodd. Han liker å treffe folk og reklamere for klubben. Han er en av våre medlemmer som viser den største idrettsglede og -iver. Han deltar for oss i åpen klasse på sykkel hele barmarks sesongen. Som 15 åring i åpen klasse vil han også motivere andre til å delta på sykkelritt eller andre idrettsarrangementer. Det gjelder å ha en positiv innstilling og finne løsninger så kan åpen klasse opprettes i de fleste idrettsgrener- også her i finnmark .

I sommer deltok han også på gateritt hvor han valgte å starte sin klasse sammen med barnegaterittet. Dette for å være med som "hare", en som de minste kunne få prøve seg mot. Han ville fremtre som forbilde for de mindre barna. Dette lykkes han med. Barn, ungdom og voksne; han sprer deltakerglede rundt seg. Han oppfordrer andre til å delta når han selv deltar. Idrettsarrangementer og treninger bør være for alle. I hans treningsglede ønsker han selv, etter hans egne ord, å jobbe for å samle inn penger til "verdens beste lags" drift. Hans tilbakemeldinger til styret om ønsket premier og priser har han fått fra loddkjøpere og styret har dermed kunne brukt hans utsagn som utgangspunkt for rammer til loddsalg.

Styret, spesielt undertegnende som er styreleder, har vært redd for at han har tatt på seg for stort ansvar med loddsalg og har rett og slett prøvd å begrense loddsalget med å gi han færre loddbøker. Da har han selv ringt leder og bestilt flere bøker for dette er noe han selv har lyst til.

Eirik selger ikke bare lodd. han er også en treningsmotivator og gledesspreder i laget og våre samarbeidende klubber. Han er også vår påminnelse om at idrettsarrangementer må ha plass for alle klasser, også åpen klasse.

Oppdatert 18.12.2015
Untitled Document