Sirbmá IL ønsker Artic race of Norway, den internasjonale sykkeleliten, media og publikum VELKOMMEN til Finnmark!
16.-19.august 2018
Vi gleder oss til årets desidert største sykkelfest og er klar til å bidra! Foto: Knut Opeide/Statens vegvesen
Om Arctic Race of Norway
 
For oss i Øst Finnmark så ser vi med spenning frem til spesielt de to distansene som skal foregå hos oss i øst, og særlig etappen Tana - Kjøllefjord. I deler av denne traséen - opp til Ifjordfjellet - har vi tidligere hatt ritt i. Og vi har ventet på anledningen til å gjøre det igjen, men på grunn av veiarbeid har det ikke vært mulig - men det blir det nå. I presentasjonen fremhevet Thor Hushovd denne etappen som selveste Dronningetappen. Det blir spektakulære bilder i finvær, og er det dårlig vær blir det skikkelig sykkelritt med sideveiskjøring og alt det som gjør sykkelsport så gøy.
 
Om veien er ferdig vil vi gjennomføre én etappe av vårt sykkelritt Polaris Grand Prix 21.-22. juli i år opp til Ifjordfjellet, slik som i 2011. Vi vil også foreslå denne traséen som Challenge ritt (for glade amatører) i forbindelse med Arctic Race.
Sirma--sklister over Ifjordfjellet som ble kåret som Norges fineste vei i 2017. Fto: Knut Opeide/Statens vegvesen
 

Løypekart og løypeprofil av etappe 1 VADSØ-KIRKENES: 
 
 

 
 
 
 Løypekart og løypeprofil for etappe 2 TANA-KJØLLEFJORD:

 
 
Det blir spektakulær opplevelser og bilder fra vår spesielle natur i Øst Finnmark.

Dette vil gi sykkelsporten i Finnmark et stort løft, og vi håper det resulterer i at flere begynner å sykle; barn, unge, mosjonister. Vi håper også at sykkelfamilien i Finnmark blir større, og at vi klarer å skape flere og nye sykkelaktiviteter for barn og unge. Sirbmá IL har vært medlem i NCF (Norges Cykleforbund) siden 2005, og vi har pr i dag 190 medlemmer i idrettslaget og rundt 30 aktive som deltar i ritt og sist sommer deltok 10-15 barn i våre sykkelaktiviteter for barn. Les mer om oss i vår årsmelding for 2016, vår deltakelse i ritt i 2016 (2017 årsmelding klar i februar 2018).
 
Vi er klar til Arctic Race og er gjerne en støttespiller til arrangementet - sammen med andre sykkelklubber i Finnmark - velkommen til Finnmark!
 

Våre kontaktpersoner:
Monica Balto Anti tlf 41254148, leder Sirbma-Sirma IL
Per Torleiv Ravna tlf 41935756, leder i sykkelgruppa
Marianne Balto tlf 48063358, styremedlem i sykkelgruppa og visepresident i NCF
Olav Verstad tlf 97773525, styremedlem i sykkelgruppa og styremedlem i region Nord
Synnøve Solbakk tlf 95803133, sekretær i hovedlaget og sykkelgruppa 

sirmaidrettslag@hotmail.com


Oppdatert 09.01.2018
Untitled Document