Idrettsaktiviteter og -arrangementer frem til 15. juni
Det er lov til å trene alene - og vi har gode muligheter til det.
Regjeringen og helsemyndighetene har forlenget forbudet mot idrettsaktiviteter som ikke kan ivareta smittevernkravene frem til 15. juni. Dette har konsekvenser for våre aktiviteter og arrangementer.

 
- Skikarusell og barneidrett i Sirbmá, skitreninger og barneidrett i Tanabru avslyses for resten av sesongen/til høsten. 

- Fellestreninger landeveissykling utgår frem 15. juni. NCF anbefaler på det sterkeste at all trening ute ikke skjer i grupper, kun alene og evt sammen med andre husstandsmedlemmer.  
 
- Vårens løpe- og sykkelkarusell for barn: Vi vurderer å lage et alternativt opplegg som ivaretar smittevernkravene, f.eks individuelle rebusløp/sykling med deltakerpremier. Info kommer.  

- Vårens løpekarusell for unge og voksne: Vi vurderer alternativt opplegg; f.eks virtuelle løp. Info kommer. 

- Sykkelrittarrangementet Polaris Grand Prix (PGP) i Sirbmá, Tana 15.-16. juni utsettes til 20.-21. juni. Vi vil også vurdere tilpassing av konkurranseprogrammet for å kunne ivareta smittevernkravene. 
 
Myndighetene vil i begynnelsen av mai ta en ny vurdering av korona-situasjonen og ta en avgjørelse for resten av sommeren. 

Dette er årets viktigste dugnad - å hindre smittespredning. Smittevernkravene er å; 
- holde minst to meters avstand til hverandre
- ikke samles i grupper på flere enn fem
 
Det er årets viktigste dugnad -  å hindre smittespredning. 
 
Det er fremdeles lov til å være aktiv/trene alene, og her har vi gode muligheter for det - fremdeles mye snø og godt skiføre, løping og etterhvert sykling. 
 
Om spørsmål ta kontakt pr. epost: sirmaidrettslag@hotmail.com 
 
NIF 8. april 2020: Regjeringen forbyr idrettsarrangementer frem til 15. juni 
 


Oppdatert 08.04.2020
Untitled Document