Virtuell SNN-vårløpskarusell /giđđageaidnoviehkan
Tirsdager våren 2020 - oppstart tirsdag 28. april
Endelig er det vår og tid for løpskarusell igjen! Vi ivaretar smitteverntiltakene og løper virtuelt i år - syv tirsdager fra 28. april til 9. juni samt lørdag 16. mai. Vi løper for oss selv og registrerer deltakelse/tid på strava.com eller annen treningsapp. Virtuelle løp betyr at alle kan delta, også dere utenfor Tana og gjerne også deltakere som ikke er medlemmer.
 

I samarbeid med SNN inviterer vi løpere og mosjonister til en virituell løpskarusell/trimtur med 2 ulike distanser. Første løpstirsdag er distansene 3000m og 1500m deretter nye - surprise :) 
 
Løpetrase 28. april - 1100m og 3000m: Asfalt, relativt flatt, ca. 20 m høydeforskjell.
Her er 3000m traseen/stravasegmentet og 1110m traseen/segmentet (samme som tidligere års løpekaruseller). Vi har merket med segmentsstart og -stopp ved idrettshallene i Tanabru. 
 
I årets løpskarusell kan du altså løpe hvor og når du vil på den aktuelle løps-tirsdagen. Du kan gå eller løpe i din egen favorittløype eller benytte løypen vi oppgir som ukas trase - gjelder dere i Tana. Denne traseen legges ut senest dagen før. Hvis dere ikke er i Tana, prøv å finne en nokså lik trasé som vi har lagt og beskrevet som ukens trasé i Tana (kommer dagen før). 
 
Virituelle løp betyr at løperen/mosjonisten selv registrerer deltakelse, ønsket distanse og tid - om ønskelig - fortrinnsvis med Strava eller annen treningsapp som Runkeeper, Garmin connect e.l.
 
Om du bruker Strava registreres distanse og tid automatisk i den oppgitte løpetraseen og strava-segmentet i Tana. Hvis du ikke bruker Strava eller løper en tilsvarende løype en annen plass, må du dokumentere din distanse og tid med bilde (screenshot) fra din treningsapp, og legge den inn som kommentar til et innlegg på vår facebook-side (info kommer). Som trimmer legger du inn kommentar på facebook-innlegget om at du har løpt/trimma en av distansene, og legge gjerne inn bilde :) Dette gjøres også for barna, skriv navn og alder. 
 
Løpskarusellen skal ivareta smittevernkravene. Vi anbefaler å holde 10 meters avstand bakover og 2 meter til siden. Vi løper alene, eventuelt kun flere i lag som hører til samme husstand.  

 
 
Oppsummert - slik gjør du det: 
- Løpene registreres tirsdager, hele dagen, dvs. mellom kl 00.01 og 23.59
- Betal startkontingent og engangslisens 

Med Strava: 
- Last ned Strava-appen. Bli gjerne med i vår stravaklubb: Sirma IL løpskarusell. 
- Sjekk at Strava er på - alltid lurt med flying-start, dvs. 50 m før segmentstart og at man er sikker på å ha passert avslutningen av segmentet.  
 
Med annen treningsapp
- Trykk start og stopp i det du starter og stopper på distansen. 
- Ta screenshot/bilde av skjermen og legg bildet på vår facebook-side/arr - mer info kommer 
 
Vi lager en resultatliste dagen etter, som legges ut her på nettsiden og vår facebook side. 
 
Trim uten tidtaking: 
- Gå eller løp distansen.
- Skriv på facebook-siden/arrangementet vårt og legg gjerne med bilde - for barn; legg inn navn og alder
 
Løpsdatoer: tirsdag 28. april, 5. mai, 12. mai, 19. mai, 26. mai, 2. juni og 9. juni. Samt Vårslippløpet lørdag 16. mai

Alle som deltar mer enn 4 ganger vil bli premiert! Alle barn som som deltar uansett antall ganger premieres! Vårslippløpet vil være tellende for antall deltakelser i premieringen av løpskarusellen. 

Startkontingent - løpekarusellen (7 løp): 
Fra 16 år og eldre: kr 200 + enganslisens kr. 30 for hele karusellen
Barn: Gratis
Sirbmá IL medlemmer: gratis, men lisens påkrevd fra 13 år og eldre, dvs at medlemmer må betale for lisens på kr. 30. 
Betaling: VIPPS 106542, velg: Utforsk butikk -> Oassálastindivat/deltakelse -> Geaidnoviehkan/Løpskarusell OG lisens (enten for hele eller engangslisens) 
 
Det blir egen startkontingent for Vårslippløpet 16. mai
 
-Vis hensyn - hold avstand - hold deg i form :) 


 

Oppdatert 25.05.2020
Untitled Document