Vellykket NNM/BGP arrangement
Tusen takk til alle som var med på å arrangere NNM/BGP i Tana. Fantastisk innsats med godt humør, stort engasjement og fokus på oppgaveløsning. Dere var helt uvurderlige for arrangementet.
Offentlige støttespillere
Mesta, Statens vegvesen, politiet og kommunen har vist smidighet og fleksibilitet og konsekvent fokus på løsninger. Av den grunn har vi klart å arrangere ritt på E6, riksveier og kommunale veier og i perioder stenge veiene for anna trafikk. Dette har vært avgjørende for at vi kunne si ja til å påta oss arrangementet.

Vi er veldig stolt av kommunen vår. Vi fikk utrolig god hjelp og støtte fra Tana kommune, både lån av biler, utstyr, veipreparering og ikke minst rådmannens frivillige innsats hele helga og flere dager i forveien. Vi ble mektig imponert når han sjøl dro opp for å lappe på asfalten i Normaskin-svingen rett før gaterittet.

Sponsorer
Våre sponsorer med ritthotellet i spissen har også bidratt sterkt til at vi kunne gjennomføre dette. Sponsorenes bidrag gjør at vi tørr å satse - og ved å satse så blir det jo bra!

Bygdefolket i Sirma stiller alltid opp 
Vi i Sirma IL (medlemmer/syklister) som ikke bor i bygda er alltid imponert over bygdefolkets deltakelse, både som frivillige og som publikum. Selv om det denne gangen ikke var målgang i Sirma - som jo er det beste og har mest publikumsoppslutning - stilte bygde opp. Våre syklister i fellesstarten på søndag hadde spesielt lagt merke til Ellen Olsens (Pedar-Elle) entusiastiske heiing av Sirma-syklistene.

Arrangmenetskomiteen vil evaluere hele arrangementet, med vekt på forbedringer til neste gang/ritt. Vi vil gjerne ha tilbakemelding fra dere, send gjerne en epost til sjefsdutta@hotmail.com eller bruk kommentarfeltet nedenfor i menyen til venstre. 

Igjen, takk til frivillige, kommunen og sponsorne! Vi har hittil bare fått positive tilbakemeldinger fra utøverne - og all ære til våre frivillige og støttespillerne. Fortsatt god sommer og ferie.

Oppdatert 30.07.2010
Untitled Document